Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

After Sales


Hyundai Navigatie Onderhoud en updates

Volgende >
< Vorige


In een jaar tijd kan het wegennet tot wel 15 procent veranderen. Het is dus wel zo praktisch uw navigatiesysteem geregeld te updaten, zodat deze altijd de juiste weg kiest. De Hyundai-service Navigatie Onderhoud en updates maakt dit mogelijk.
De Hyundai-dealer verzorgt de update - gratis - bij het jaarlijks onderhoud van de Hyundai (niet van toepassing op navigatiesystemen die niet af-fabriek zijn ingebouwd). Alleen een up-to-date navigatiesysteem is immers in staat elke keer weer de optimale route te berekenen.

De Hyundai Navigatie Onderhoud en update bevat niet alleen gegevens van wijzigingen aan of uitbreidingen van het wegennet, ook de meest actuele route-informatie wordt ingevoerd. Daarbij gaat het om informatie over tankstations, restaurants, hotels, het Hyundai-dealernetwerk en andere zogenoemde points of interest (POI).

In combinatie met onderhoud bij de Hyundai Erkend Reparateur ontvangt de klant jaarlijks (tot maximaal 7 keer) een gratis update voor elke Hyundai (geregistreerd vanaf 1 juli 2012) met een Hyundai-fabrieksnavigatiesysteem. Een besparing voor de klant van € 169,- per jaar.


Volgende >
< Vorige