Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

After Sales


5 jaar garantie zonder kilometerbeperking

Volgende >
< Vorige


Omdat we onze auto's bouwen conform de hoogste kwaliteitsnormen, kunnen we ook de beste garantie bieden. Daarom worden alle nieuwe personenauto's van Hyundai geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, gedurende 5 jaar een gratis inspectie in het voorjaar en in het najaar en levenslang hulp bij pech onderweg.
Hiermee biedt Hyundai niet alleen veel extra zekerheid, maar onderscheidt Hyundai zich ook nog eens duidelijk van de concurrentie.

De garantie bestaat uit de volgende drie onderdelen:

- 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking
- Mobiliteitsgarantie - Hulp bij pech onderweg. Levenslang indien de klant zijn auto laat onderhouden bij een Hyundai Erkend Reparateur.
- 5 jaar voertuiginspectie - Preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur.

De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht de hoeveelheid kilometers.

Toonaangevende garantie op hoogvoltagebatterij
Hyundai maakt voor zijn elektrisch aangedreven modellen gebruik van batterijen van zeer hoge kwaliteit. Voor de hoogvoltagebatterij in de Hyundai IONIQ Electric, IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid, KONA Electric, KONA Hybrid en de NEXO geldt de in de markt toonaangevende garantie van 8 jaar en 200.000 kilometer.


Volgende >
< Vorige