Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

Zakelijke markt


Zakelijk rijden begint bij Hyundai

Volgende >


Met de zakelijke toppers Hyundai i10, i20, i30 5-deurs, i30 Wagon, KONA, KONA Hybrid, KONA Electric, IONIQ Electric, IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid en Tucson heeft de Nederlandse leaserijder volop keuze.
Sinds 1 januari 2017 is de bijtelling niet meer leidend in de zoektocht naar een nieuwe auto. Klanten kiezen weer de auto's die ze mooi vinden en die kwalitatief goed zijn. Auto's met een CO2-uitstoot vallen nu allemaal in de 22%-bijtellingscategorie. Alleen voor auto's met 0 g/km CO2-uitstoot geldt een gunstige bijtelling – dus voor volledig elektrische auto's, zoals de Hyundai IONIQ Electric en de Hyundai KONA Electric, maar ook voor de zero emissie-waterstofauto Hyundai NEXO.

In vergelijking met elektrisch aangedreven auto's van andere merken zijn de Hyundai IONIQ Electric, de KONA Electric en de NEXO ook interessant door hun concurrerende prijs en grote actieradius. Zo heeft de KONA Electric een rijbereik van maar liefst 449 km (volgens de nieuwste WLTP-richtlijnen) en kan de NEXO zelfs 665 km (volgens WLTP) afleggen op een volle tank waterstof.

Taxibranche
Met de Hyundai i30 hatchback, de Hyundai i30 Wagon en de Hyundai Tucson heeft Hyundai ijzersterke modellen die officieel zijn goedgekeurd als taxi en die met elk ander (luxe) automerk kunnen concurreren. Taxibedrijven die voor het elektrificeren van hun vloot kiezen, maken vooral de stap naar de uitstootvrije Hyundai IONIQ Electric.

In onafhankelijke tests komt de Hyundai IONIQ Electric steevast als een van de beste opties in de markt uit de bus. Hij onderscheidt zich door zijn lage verbruik, hoge kwaliteit, maximale veiligheid, uitstekende rijeigenschappen, elegante design en verfijnde comfort. Bovendien is er genoeg ruimte voor vijf zitplaatsen en bagage en heeft hij een gunstige bijtelling. Op de hoogvoltagebatterij van de IONIQ Electric geldt een garantie van acht jaar of 200.000 km, wat het eerst van toepassing is.

Rijschoolhouders
Hyundai is al jarenlang een betrouwbare partner in de rijschoolbranche vanwege zijn uitmuntende rijeigenschappen en bewezen kwaliteit. Zuinigheid, veiligheid, garantie en comfort zijn doorslaggevende eigenschappen voor een lesauto en precies de punten waar veel Hyundai's op scoren.


Volgende >