Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

Dealerorganisatie


De beste van EuropaHyundai Motor Company heeft wereldwijd circa 85.000 werknemers in dienst. De auto's van het op drie na grootste merk ter wereld worden in 193 landen via meer dan 6.000 dealers verkocht.
Op het gebied van klanttevredenheid zijn Nederlandse Hyundai-dealers de beste van Europa. Dat blijkt uit onderzoek naar klanttevredenheid onder alle Europese Hyundai-dealers. De eervolle vermelding is het gevolg van een toegenomen focus op klantvriendelijkheid bij de Nederlandse Hyundai-dealerbedrijven.

Hyundai Frontier Dealers
Hyundai stelt strenge eisen op het gebied van service en kwaliteit. Mede hierdoor is Hyundai uitgegroeid tot de op drie na grootste autofabrikant ter wereld. Aan dit succes leveren alle dealers een bijdrage. De dealers die het best presteren worden daarvoor onderscheiden met de Frontier Dealer Award. Daarmee wil Hyundai zijn waardering uiten voor de door de Europese dealers gepleegde inspanningen en de behaalde resultaten. Frontier Dealers worden door Hyundai Motor Europe beschouwd als de absolute topdealers binnen onze dealerorganisatie.

Hyundai Challenger Dealers
Behalve Frontier Dealers kennen we binnen onze dealerorganisatie ook Hyundai Challenger Dealers. Alleen Hyundai-dealerbedrijven die voldoen aan de hoge Hyundai-standaarden met uitstekende prestaties, komen in aanmerking voor de Hyundai Challenger Dealer Awards.