Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

Modellen


Aantrekkelijk zakendoen

Volgende >
< Vorige


Hyundai maakt zakendoen nog aantrekkelijker. Hyundai heeft namelijk een gloednieuw modern gamma met modellen in alle segmenten. Modellen die zich onderscheiden door hun lage verbruik, maximale veiligheid, elegante design, ruimte en verfijnde comfort.
Als een van de groenste autofabrikanten ter wereld loopt Hyundai bovendien voorop als het gaat om het terugdringen van schadelijke stoffen. Zoals met de waterstofauto Hyundai NEXO, de volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA Electric en Hyundai IONIQ Electric en de hybrideversies Hyundai KONA Hybrid, IONIQ Hybrid en IONIQ Plug-in Hybrid die autorijden met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie mogelijk maken.

Nederland is bij uitstek geschikt is voor elektrisch aangedreven auto's. Gebleken is namelijk dat de gemiddelde woon-werkafstand van Nederlanders die daarvoor de auto gebruiken ongeveer 22 kilometer is. Daarbij kent Nederland een bijzonder goede infrastructuur wat betreft laadmogelijkheden.

Fiscaal aantrekkelijk voor zakelijk rijders
Zero emissie-auto's als de Hyundai KONA Electric, de IONIQ Electric en de NEXO zijn fiscaal zeer aantrekkelijk voor zakelijk rijders. Voor auto's met 0 g/km CO2-uitstoot geldt namelijk een gunstig bijtellingstarief. Niet vreemd dus dat de helft van alle zakelijk rijders in Nederland een volledig elektrische auto overweegt bij de keuze van een nieuwe leaseauto.

Subsidies voor ondernemers
Voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in een milieuvriendelijke auto is de Hyundai NEXO ook een goede keuze. Zij kunnen namelijk gebruikmaken van subsidies als de Milieu investeringsaftrek, ook wel de MIA-subsidieregeling genoemd, en de VAMIL. Hiermee kan een bedrijf de zakelijke investering op een willekeurig moment afschrijven.

Verduurzaming wagenparken
Voor veel bedrijven en gemeenten is verduurzaming van het wagenpark een effectieve en vooral zichtbare methode om de CO2-footprint drastisch omlaag te brengen. Ook in veel andere branches groeit de wens om over te stappen op duurzame auto's met een zeer lage of zelfs géén CO2-emissie. Veel taxibedrijven en leasemaatschappijen hebben al voor het elektrificeren van hun vloot gekozen en de overstap naar de Hyundai IONIQ Electric gemaakt. Deze uitstootvrije middenklasser is niet alleen scherp geprijsd en met een gunstige bijtelling, hij is ook nog eens direct uit voorraad leverbaar.

Hyundai heeft verscheidene opties voor duurzame zakelijke mobiliteit. Zoals voor de taxi- en rijschoolbranche, waar alles draait om zuinigheid, veiligheid, garantie en comfort; punten waarop alle Hyundai-modellen hoog scoren. Behalve de Hyundai IONIQ Electric geniet ook de volledig elektrische KONA Electric de komende jaren van een gunstig bijtellingstarief.


Volgende >
< Vorige