Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

Modellen


Hyundai Lease/Finance

Volgende >
< Vorige


Hyundai biedt de consument twee oplossingen die perfect aansluiten op zijn wens om zorgeloos auto te rijden: Hyundai Private Lease en Hyundai Finance. Elke klant kan nu voor een maandelijks tarief een nieuwe Hyundai rijden.
In alle gevallen biedt Hyundai de klant een maandelijks tarief zonder verrassingen, duidelijke afspraken en volop zekerheid.

Hyundai Private Lease
Hyundai Private Lease is een vorm van operational lease voor particuliere klanten. Deze leasevorm is te vergelijken met autohuur, waarbij het aantal maanden en de af te leggen kilometers van tevoren zijn vastgesteld. Voor een maandbedrag zonder verrassingen en zonder financiële risico's, voor bijvoorbeeld reparatie of onderhoud, heeft de klant dus de beschikking over een Hyundai. Bij Hyundai Private Lease zit alles, behalve de brandstofkosten, in één aantrekkelijk maandbedrag zonder verrassingen: afschrijving van de auto, allriskverzekering, inzittendenverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, banden, mobiliteitsgarantie (incl. vervangend vervoer na 48 uur) en rente - zonder aanbetaling.

Hyundai Finance
Hyundai Finance is een financiering op basis van huurkoop. De klant financiert de auto en lost af over het verschil tussen het aankoopbedrag en de verwachte toekomstige inruilprijs van de auto (slottermijn). Dit voordeel van financieren bij de Hyundai-dealer levert de klant een laag maandbedrag op. Aan het einde van de looptijd is het mogelijk dat de klant dit bedrag in één keer aflost of dat hij dit bedrag herfinanciert. Ook kan de klant een nieuwe auto kopen en de restwaarde opnieuw gebruiken.

De financiering in Hyundai Finance wordt onder voorbehoud van acceptatie aangeboden. Het financieringsaanbod betreft een niet-doorlopend krediet.


Volgende >
< Vorige