Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2024

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2024

Modellen


De i-generatie

Volgende >
< Vorige


Hyundai is constant in beweging. De nieuwe Hyundai i30 geeft daarbij het tempo aan en is hét DNA-model van Hyundai. Hij weerspiegelt de kracht en het zelfvertrouwen van het merk Hyundai van vandaag. In 2007 luidde dit model de succesvolle i-generatie van Hyundai in.
De derde generatie van de Hyundai i30 - sinds 2017 - toont overduidelijk aan hoe groot de stappen voorwaarts zijn die Hyundai heeft gezet op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid. Van de derde generatie Hyundai i30 zijn er diverse varianten: de i30 hatchback, de i30 Wagon, de i30 Fastback (een vijfdeurs hatchback met coupélijnen) en de snelle N-sportversies van de i30 5-deurs en i30 Fastback.

Vertrouwde Hyundai-formule
De derde generatie Hyundai i30 geldt als voorbeeld voor alle toekomstige modellen van Hyundai. Zij zullen worden gebouwd volgens de vertrouwde Hyundai-formule, het Hyundai-DNA. Aan de basis hiervan staat de i-filosofie. Aan de hand hiervan worden alle Hyundai's ontwikkeld:
- Toonaangevende kwaliteit
- Onderscheidend design
- Superieure rijeigenschappen
- Minimale belasting milieu
- Maximale veiligheid

Nóg meer focus op design
Hyundai's focus op de Europese klant werpt zijn vruchten af. Het design is vaak de belangrijkste reden voor aankoop van de huidige Hyundai-modellen. Vormgeving is sowieso een van de belangrijkste redenen waarom Europeanen een Hyundai kopen.


Volgende >
< Vorige