Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2023

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2023

Kwaliteit


Het beste van het beste

Volgende >


De laatste jaren heeft Hyundai zich ontwikkeld tot snelst groeiende automerk. Maar liefst 5 procent van de totale omzet wordt besteed aan onderzoek en ontwikkeling van nieuwe modellen en aandrijfsystemen. Dat vertaalt zich in een groeiende kwaliteit – op alle fronten.
Kwaliteit laat zich moeilijk meten. Kwaliteit gaat namelijk verder dan meetbare componenten als gebruikte materialen en rijeigenschappen. Het draait ook om service en perceptie. Uit tevredenheidsonderzoeken blijkt dat consumenten over de gehele linie zeer tevreden zijn met Hyundai. Niet voor niets biedt Hyundai een garantietermijn die wordt gezien als een van de beste in de markt.

5 jaar garantie zonder kilometerbeperking
Alle nieuwe modellen van Hyundai worden geleverd met de unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, gedurende 5 jaar een gratis inspectie in het voorjaar en in het najaar en levenslang hulp bij pech onderweg. Hiermee biedt Hyundai niet alleen veel extra zekerheid, maar onderscheidt Hyundai zich ook nog eens duidelijk van de concurrentie.

De garantie bestaat uit de volgende drie onderdelen:

- 5 jaar garantie op product- en fabricagefouten, zonder kilometerbeperking
- Mobiliteitsgarantie - Hulp bij pech onderweg. Levenslang indien de klant zijn auto laat onderhouden bij een Hyundai Erkend Reparateur.
- 5 jaar voertuiginspectie - Preventieve controles door een Hyundai Erkend Reparateur.

De garantie die Hyundai biedt is niet alleen gebaseerd op de beste materialen en de modernste technieken, maar zit vooral in puur zorgeloos rijplezier. Iedere dag weer, voor iedereen die Hyundai rijdt, ongeacht de hoeveelheid kilometers.

Geen kilometerbeperking, geen uitzonderingen
Zoveel garantie geeft een automerk maar zelden. En wat onze garantie uniek maakt, is dat er geen kilometerbeperking aan is gekoppeld en het geen uitzonderingen kent. De garantie geldt op productie- en fabricagefouten. Dat is pas zekerheid.

Toonaangevende garantie op hoogvoltagebatterij
Hyundai maakt voor zijn elektrisch aangedreven modellen gebruik van batterijen van zeer hoge kwaliteit. Voor de hoogvoltagebatterij in de Hyundai IONIQ Electric, IONIQ Hybrid, IONIQ Plug-in Hybrid, KONA Electric, KONA Hybrid en de NEXO geldt de in de markt toonaangevende garantie van 8 jaar en 200.000 kilometer.Volgende >