Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2023

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2023

Zakelijke markt


De ideale businesspartner

Volgende >


Hyundai heeft een gloednieuw, modern gamma met modellen in alle segmenten. Modellen die op het lijf geschreven zijn van de veeleisende zakelijk rijder. Maar er zijn meer redenen waarom het perfect zakendoen is met Hyundai.
  • Hyundai levert veilige auto's met een hoge betrouwbaarheid en – dankzij de zuinige motoren, hoge restwaarde en lage onderhoudskosten – een lage kilometerkostprijs.
  • Hyundai heeft het meest uitgebreide garantiesysteem in de autowereld: 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. De garantie geldt voor alle Hyundai-personenauto's vanaf 2012.
  • Om onbezorgd rijplezier te garanderen, biedt Hyundai een breed spectrum aan diensten, waarbij de nieuwe Hyundai Autoverzekering een fenomeen is. Deze is niet alleen zeer compleet en gunstig in prijs, maar biedt ook vijf jaar nieuwwaardedekking bij schade.
  • Hyundai heeft een zeer professioneel, landelijk dekkend netwerk van Hyundai-dealerbedrijven. Voor gespecificeerd zakelijk advies kunt u terecht bij onze afdeling Fleetsales & Leasing.

Hyundai Lease en Private Lease
De Hyundai-modellen worden ondersteund door het eigen en deskundige Hyundai Lease, synoniem voor zorgeloze mobiliteit. Met Hyundai Lease biedt Hyundai elke zakelijk rijder een goed verzorgd en compleet leasepakket op maat. Voor de privérijder is er Hyundai Private Lease. Daarmee rijdt een particulier voor een vast laag maandbedrag in een nieuwe Hyundai. Daar komen alleen de tankbeurten bij. De rest - mobiliteitspas, allriskverzekering, reparatie en onderhoud - is allemaal inclusief. Bovendien kent Hyundai Private Lease geen verborgen kosten. De leaseprijs is niet afhankelijk van het aantal schadevrije jaren, dus heel aantrekkelijk voor iedereen die net zijn of haar rijbewijs heeft.


Volgende >