Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2019

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2019

Zakelijke markt


De ideale businesspartner

Volgende >


Hyundai heeft een gloednieuw, modern gamma met modellen in alle segmenten. Modellen die op het lijf geschreven zijn van de veeleisende zakelijk rijder. Maar er zijn meer redenen waarom het perfect zakendoen is met Hyundai.
  • Hyundai levert veilige auto's met een hoge betrouwbaarheid en – dankzij de zuinige motoren, hoge restwaarde en lage onderhoudskosten – een lage kilometerkostprijs.
  • Hyundai heeft het meest uitgebreide garantiesysteem in de autowereld: 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking. De garantie geldt voor alle Hyundai-personenauto's vanaf 2012.
  • Om onbezorgd rijplezier te garanderen, biedt Hyundai een breed spectrum aan diensten, waarbij de nieuwe Hyundai Autoverzekering een fenomeen is. Deze is niet alleen zeer compleet en gunstig in prijs, maar biedt ook vijf jaar nieuwwaardedekking bij schade.
  • Hyundai heeft een zeer professioneel, landelijk dekkend netwerk van Hyundai-dealerbedrijven. Voor gespecificeerd zakelijk advies kunt u terecht bij een van onze Hyundai Fleet Business Centers. Of neem contact op met onze afdeling Fleetsales & Leasing.

Hyundai Lease
De Hyundai-modellen worden ondersteund door het eigen en deskundige Hyundai Lease, synoniem voor zorgeloze mobiliteit. Met Hyundai Lease biedt Hyundai elke leaserijder een goed verzorgd en compleet leasepakket op maat. De leaserijder heeft de keuze uit Operational Lease en Financial Lease.


Volgende >