Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2023

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2023

Innovatie


Hyundai CRADLEHyundai CRADLE is het internationale centrum van Hyundai voor innovatieve technologie en laat het Hyundai van nu en van de (nabije) toekomst zien.
Op het gebied van mobiliteit is veel meer mogelijk dan alleen auto's maken. Hyundai wil grenzen verleggen, grenzen doorbreken en zich verdiepen in allerlei slimme technologieën. Dat sluit allemaal aan bij Hyundai's langetermijnstrategie, namelijk een vooraanstaande rol spelen in de ontwikkeling van smart cities, kunstmatige intelligentie en milieuvriendelijke initiatieven als de realisatie van een emissieloze waterstofenergiemaatschappij.

Dat is ook de reden dat Hyundai flink investeert in partners die kunnen helpen die ambitieuze doelen te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan veelbelovende startups, universiteiten en creatieve bedrijven. Om optimaal samen te kunnen werken met die partners, is Hyundai onder de naam CRADLE een internationaal centrum voor innovatieve technologie begonnen. CRADLE staat voor Center for Robotic-augmented Design in Living Experiences.

Nieuwe initiatieven
Wereldwijd opent Hyundai nu diverse CRADLE-afdelingen. Deze kantoren – ook wel hubs genoemd – bieden Hyundai de gelegenheid op kansrijke plekken nieuwe initiatieven te ontplooien en vervolgens de ontwikkelingen van zeer dichtbij te volgen. Inmiddels heeft Hyundai vijf CRADLE-kantoren: in Silicon Valley (Verenigde Staten), Tel Aviv (Israël), Berlijn (Duitsland), Beijing (China) en in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul.