Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2023

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2023

Welkom bij Hyundai


Hyundai Motor Netherlands (HMNL)

Volgende >
< Vorige


Nederland is een van de eerste exportmarkten en het eerste exportland in Europa voor Hyundai: al in 1978 startte de verkoop. Nadat de import van Hyundai in Nederland van 1981-2014 werd verzorgd door Greenib Car, nam Hyundai Motor Company in 2015 het Nederlandse importschap van Hyundai zelf ter hand. Dat gebeurt onder de naam Hyundai Motor Netherlands (HMNL).
Sinds 1981 hebben we volop geïnvesteerd in Hyundai in de Nederlandse markt. Wat begon met de Hyundai Pony is uitgebouwd tot een niet meer weg te denken volumemerk met een rijdend wagenpark van meer dan 230.000 auto's.

De afgelopen jaren is in Nederland gebouwd aan een fantastisch merk en een groot, loyaal klantenbestand. En dat alles is gerealiseerd door een professionele en enthousiaste dealerorganisatie. Een organisatie die heeft geïnvesteerd in moderne bedrijven, opleidingen en klanttevredenheid. Maar vooral een organisatie die heeft bewezen met de juiste instelling de doelstellingen te kunnen realiseren en klanten aan zich te binden.

Dealers en Erkend Reparateurs
Om ervoor te kunnen zorgen dat niet alleen de producten maar ook de verkooporganisatie en de dealers van topniveau zijn, beoordelen we voortdurend de prestaties van de Dealers en Erkend Reparateurs en investeert het volop in opleidingen en trainingen van de mensen in het dealernetwerk.

Dealerpanden SI en CI
Ook wat betreft uitstraling van de Hyundai-dealerpanden en het leveren van hoogstaande service streven we naar een topniveau. Daarom wordt nadrukkelijk geïnvesteerd in pand en inrichting, management en personeel.


Volgende >
< Vorige