Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2018

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2018

Modellen


Meerwaarde voor hetzelfde geld

Volgende >
< Vorige


De vernieuwingen die Hyundai continu doorvoert, hebben geresulteerd in een wereldwijde groei van Hyundai. Met de introductie van de i-lijn klopt de samenhang tussen alle Hyundai-modellen meer dan ooit.
Het attractieve familiegezicht van Hyundai beperkt zich niet langer tot enkele modellen, maar behelst het gehele productgamma. Minder ronde vormen en meer scherpe lijnen vallen hierbij op. Maar weinig andere merken kunnen bogen op zo'n enorme reeks aan kwalitatieve producten als Hyundai. En in welk segment ze ook vallen, alle modellen zijn behalve van uitzonderlijk hoge kwaliteit ook nog eens uiterst aantrekkelijk geprijsd. Dat maakt Hyundai-modellen bereikbaar voor een groot publiek. Hyundai biedt meerwaarde voor hetzelfde geld.

Overzicht huidige Hyundai-modellen
Hyundai i10 (2e generatie)
Vanaf € 10.995,-

In de tweede generatie Hyundai i10 heb je voortdurend het gevoel in een auto uit een hogere klasse te rijden. Zo is hij uitgerust met de nieuwste veiligheidsvoorzieningen, waarvan meerdere normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor auto's uit een hoger segment. Hij wordt aangedreven door een hoogwaardige en zuinige 1.0-liter 'Kappa'-motor. Na zijn facelift begin 2017 kan de Hyundai i10 er weer helemaal tegenaan. Hij gaat met een nog jeugdiger, moderner design door het leven en daarbij is hij nóg completer dan hij al was.

Hyundai i20 (2e generatie)
Vanaf € 15.595,-

Net als de tweede generatie Hyundai i10 is de tweede generatie Hyundai i20 ontworpen volgens de Hyundai Horizontal Design-filosofie: elegante proporties, heldere lijnen en een gladder en meer gepolijst uiterlijk. Horizontal Design is de geëvolueerde vorm van Fluidic Sculpture op basis waarvan de eerste generatie i-modellen is ontworpen. De Hyundai i20 is leverbaar met een 1.0 T-GDI-turbomotor of 1.1 CRDi-dieselmotor.

Hyundai i20 Coupé
Vanaf € 14.995,-

De tweede generatie Hyundai i20 is er ook in een bijzonder sportieve variant: de Hyundai i20 Coupé, leverbaar met een 1.0 T-GDI-turbomotor. Deze 3-deursversie heeft een eigen silhouet met schuin aflopende daklijn; goed voor een nog dynamischer profiel. De brede wielkasten en de nieuw getekende bumperunit domineren de aansprekende achterzijde van de Hyundai i20 Coupé.

Hyundai i30 (3e generatie)
Vanaf € 20.495,-
(Wagon: vanaf € 21.995,-)

De derde generatie Hyundai i30 is een auto voor iedereen. Hij voldoet aan de hoogste eisen die de huidige consument stelt op het gebied van design, kwaliteit, techniek, dynamisch weggedrag, veiligheid en gebruiksmogelijkheden. De Hyundai i30 is voorzien van meer actieve veiligheidssystemen dan in alle andere Hyundai's en biedt keus uit twee benzinemotoren en een dieselmotor met verschillende vermogensvarianten. De 1.4 T-GDI is geheel nieuw. De 1.0 T-GDI is een zeer interessante motor voor de Nederlandse markt vanwege de lage CO2-uitstoot.

Hyundai i30 N
Vanaf € 39.995,-

De Hyundai i30 N is het eerste high performance model van Hyundai. Hij is ontwikkeld in Namyang in Zuid-Korea en intensief getest op de Nürburgring Nordschleife. De Hyundai i30 N heeft een verlaagd sportonderstel met elektronisch instelbare dempers, aangepaste besturing en krachtige remmen. Dankzij Launch Control kan hij maximaal accelereren vanuit stilstand. Het indrukwekkende vermogen van de Hyundai i30 N wordt geleverd door de nieuw ontwikkelde 2,0-liter turbobenzinemotor. Er is keuze uit 250 pk (184 kW) en 275 pk (202 kW).

Hyundai i40
Vanaf € 31.295,-
(Sedan: vanaf € 29.995,-)

De Hyundai i40 is een sportieve en tegelijk chique zakenauto. Deze kwalitatief zeer hoogstaande auto belichaamt tot in detail de 'modern premium'-uitstraling van Hyundai. Begin 2015 is de Hyundai i40 op een flink aantal punten vernieuwd en verfijnd. Het motorenaanbod is vergroot en de verbruikscijfers zijn verder verlaagd.

Hyundai ix20
Vanaf € 20.795,-

De Hyundai ix20 onderscheidt zich door zijn sierlijke en aerodynamische design, gecombineerd met veel ruimte. Aan boord is plaats voor vijf personen plus 440 liter bagage. Veiligheid en zuinigheid staan ook centraal bij de Hyundai ix20. De 1.4 dieselmotor van deze Hyundai ix20 is dusdanig verbeterd dat deze aanzienlijk minder CO2 uitstoot.

Hyundai KONA
Vanaf € 22.295,-

De Hyundai KONA is – na de Hyundai Santa Fe en de Hyundai Tucson – de derde en nieuwste SUV in het gamma. Met zijn gedurfde styling is de Hyundai KONA een opvallende verschijning. Hij biedt keuze uit twee krachtige, efficiënte turbobenzinemotoren: de 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) en de nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kW (177 pk). In de zomer van 2018 volgen twee 1.6-liter turbodieselversies en een volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA.

Hyundai Tucson
Vanaf € 28.795,-

De Hyundai Tucson heeft het allemaal; de juiste looks, de ideale maten, de laatste technologie en bovenal: hij geeft de berijder het gevoel van een klasse méér. Deze C-SUV wordt gebouwd in onze Hyundai-fabriek in Tsjechië en beschikt over rijeigenschappen die volledig zijn afgestemd op de specifieke wensen van de Europese consument.


Hyundai IONIQ
IONIQ Hybrid vanaf € 24.995,-
IONIQ Electric vanaf € 34.295,-

De Hyundai IONIQ vormt een mijlpaal in de geschiedenis van Hyundai. Het is namelijk 's werelds eerste model met keuze uit drie aandrijflijnen: volledig elektrisch, hybride en plug-in hybride. De IONIQ Hybrid en IONIQ Electric staan sinds medio 2016 in de showroom. Deze laatste komt in aanmerking voor 4 procent bijtelling. De Hyundai IONIQ Plug-in volgt in 2018.

Hyundai Santa Fe
Vanaf € 56.995,-

De derde generatie van Hyundai's werk- en luxepaard is expressiever en agressiever vormgegeven dan zijn klassiek gelijnde voorganger. En niet alleen wat betreft vormgeving is de nieuwe generatie Hyundai Santa Fe dynamischer geworden, ook op het gebied van kwaliteit en materiaalgebruik is de nieuwe Hyundai Santa Fe een stap hoger gepositioneerd dan zijn voorganger.

Hyundai H300
Vanaf € 35.698,-

De Hyundai H300 is een bedrijfswagen waarop altijd is te rekenen. De cabine biedt ruimte aan drie inzittenden en de laadruimte van de Hyundai H300 heeft een laadvolume van 4.300 liter. Twee grote schuifdeuren zijn standaard, evenals een flinke achterklep. Dankzij de grote deuropening past er een europallet in de laadruimte.


Volgende >
< Vorige