Hyundai Facts & Figures Mobile open
Hyundai Facts & Figures close

Hyundai Facts & Figures 2017

Hyundai Facts & Figures zoeken

Hyundai Facts & Figures 2017

Welkom bij Hyundai


Communicatie

Volgende >
< Vorige


De toekomst is digitaal ... ook voor Hyundai. We maken volop gebruik van mediakanalen als YouTube en Twitter en inmiddels heeft Hyundai Nederland al meer dan 92.000 vrienden op Facebook.
De website www.hyundai.nl geldt als dé digitale entree van Hyundai in Nederland. In 2012 is dit portaal helemaal vernieuwd en gemoderniseerd. Dankzij een fris kleurgebruik in combinatie met een moderne vormgeving is de website nu een overzichtelijke en uitnodigende omgeving waar de sitebezoeker zich prettig voelt.

Papier en digitaal
Twee keer per jaar verspreidt Hyundai iMotion, het officiële rijdersmagazine van Hyundai Nederland. Dat gebeurt in een oplage van 100.000 exemplaren onder Hyundai-rijders. Maar iMotion is er ook in digitale vorm. Dit onlinemagazine is actueel en interactief. Bezoekers kunnen direct reageren op artikelen. Behalve leuke filmpjes, fascinerende reportages en de nieuwste gadgets presenteert iMotion filmbeelden en fotogalerijen van nieuwe modellen, sfeerreportages vanaf de beursvloer van grote autoshows en interviews met Hyundai-prominenten.

Behalve via iMotion communiceert Hyundai via diverse webblogs: voor de media (www.hyundaipers.nl), voor de zakelijke relaties (www.hyundai-business.nl) en voor de Hyundai-dealerorganisatie.


Volgende >
< Vorige